Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca

de izulika in Ciorbe, 5 Sep 2010 | 65669 vizualizari

 

Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca
Servita fierbinte, garnisita cu o mana de verdeata proaspata, aceasta ciorba este perfecta pentru a va incalzi in serile reci de iarna sau pentru a va rasfata cu o masa sanatoasa si reconfortanta in orice moment al anului.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

  • 2 aripi,1 piept de pui,1 spate
  • 4 morcovi de marime medie
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 telina mica
  • 2 rosii
  • 70 g pasta de tomate
  • 1 lingura si jumatate bors magic
  • 1 lingura delicat
  • piper
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

Cum se prepara Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca:

Carnea de pui se taie dupa preferinta si se spala cu apa rece iar apoi se pune la fiert,adunand din cand in cand spuma.Intre timp se curata si se spala legumele iar apoi morcovul,ardeii,rosiile si telina se toaca cubulete, iar ceapa se toaca marunt.Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga legumele tocate si se lasa in continuare la fiert.Dupa ce au fiert legumele si carnea se adauga pasta de tomate, usturoiul,delicatul,piperul, si borsul.Se mai lasa la fiert cateva minute si se da deoparte.

Intr-un catron mai mare se bate 1 ou si se adauga usor ciorba calda peste,apoi se toarna in oala amestecand de jos in sus la sfarsit se presara cu patrunjel verde.

O optiune rapida si delicioasa pentru mesele de pranz sau cina este Ciorba de legume cu mei. Un deliciu reconfortant pentru orice zi poate fi Ciorba de pui a la grec

Pentru felul doi incercati reteta de Coaste de porc glazurate

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Sidy 1

06.09.2010, 08:29

Buna tare Dar fara # bors magic si
# delicat

mena29 1

06.09.2010, 19:27

ce ciorba buna

Laly 1

06.09.2010, 23:49

Vin si eu cu castronelul pentru o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu afumatura si dreasa cu smantana